Dizajnerski radiatorji Glamox

Sodobni grelniki niso le veliko bolj učinkoviti, kot so bili nekoč, ampak so tudi veliko bolj premišljeno oblikovani. Nekoč je bilo čiščenje grelnikov prava muka, saj se je v reže med njimi zlahka ujelo veliko prahu, zato danes na njih teh rež ni več. Poleg tega pa so sodobni grelniki, kakršni so dizajnerski radiatorji Glamox, ne le zelo tanki in funkcionalno oblikovani, ampak tudi estetski. Zato so prejeli že kar nekaj različnih oblikovalskih nagrad.

Skandinavski dizajn velja za najboljšega na svetu

Dizajnerski radiatorji Glamox prihajajo iz Skandinavije oziroma Norveške, kjer znajo še kako dobro poskrbeti za prvovrstno oblikovanje, ki slovi kot eno najboljših. Na oblikovanje se tako res dobro spoznajo. Po tem so znani po vsem svetu, zato ni čudno, da so tudi njihovi električni grelniki oblikovani izredno kakovostno, predvsem pa premišljeno. Združujejo namreč tako funkcionalnost kot odličen dizajn.

Zaradi odličnega dizajna pa polepšajo prav vsak prostor oziroma se lepo podajo k prav vsaki opremi, ne glede na to, kakšna je. Primerni so za namestitev v vse prostore, pa naj si bodo bivalni ali poslovni. Oblikovani so sofisticirano in minimalistično, a hkrati zelo elegantno ter brez kakršnih koli odvečnih detajlov. Če ste po duši estet, so vsekakor prava izbira za vas, saj vas bodo s svojo obliko in videzom zagotovo več kot navdušili.

Številne različice in modeli

Dizajnerski radiatorji Glamox so vam na voljo v številnih različicah, oblikah in barvah. Izbirate lahko med različnimi modeli, ki se razlikujejo tako glede na tehnične lastnosti kot glede na videz. Tako lahko izbiro popolnoma prilagodite svojemu okusu in potrebam. Ne glede na to, kakšen model boste izbrali, boste z njim vsekakor zagotovo zadovoljni, saj so vsi modeli v njihovi ponudbi izredno učinkoviti. Torej jih ne odlikuje le odličen dizajn, ampak tudi druge lastnosti ter tako predstavljajo super rešitev za ogrevanje, ki je tudi izjemno varčna. Tako boste za ogrevanje porabili veliko manj električne energije, saj so vsi modeli zasnovani tako, da jo porabijo čim manj.