Gel nohti, ki navdušijo

gel nohtiKaj je tisto, kar loči dobro manikiro od zares odlične? Vsekakor je veliko različnih stvari, ki odlikujejo odlično manikiro. Pomembna je tako čim večja kakovost prav vseh pripomočkov in izdelkov, ki se uporabljajo pri delu, kot tudi pravilnost samega postopka in izkušenost nohtne stilistke. Še posebej to velja za bolj zapletene postopke manikire, kjer je treba dobro obvladati prav vse korake, saj si pri tem ne smemo privoščiti napak. Napake namreč pomenijo manjšo obstojnost manikire, pa tudi manj popoln videz. Enega od takšnih postopkov zagotovo predstavljajo gel nohti MollonPRO, ki so lahko res popolni le, če so res skrbno izdelani.

Pri tem je zelo pomembna končna obdelava nohtov oziroma piljenje. Četudi so vsi ostali koraki postopka ustrezno narejeni, gel nohti ne bodo popolni, če ne bo na koncu odlično poskrbljeno tudi za piljenje. Z njim poskrbimo za ustrezno oblikovanje nohta in za to, da je ta videti lepo. Pri tem je treba biti čim bolj natančen ter si vzeti dovolj časa, da je rezultat na koncu res takšen, kot si želimo. Vsak noht je treba lepo precizno popiliti in pri tem uporabiti tudi ustrezno pilico glede na to, kaj nam najbolj ustreza in kakšen rezultat želimo.

Bolj kot sama oblika pilice je pomembno, kako groba je ta oziroma kakšno granulacijo ima. To nam pove številka na njej, pri čemer nižje številke označujejo večjo grobost, višje številko pa manjšo. Pri tem je treba uporabiti tudi ustrezen prijem, ki se ga z nekaj vaje zlahka da naučiti. Nato pa vsak noht posebej spiliti, tako da ti ne bodo predebeli, ampak ravno pravšnji in lepo oblikovani.

Podrobna navodila o pravilnem oblikovanju oziroma piljenju pa tudi vse pripomočke, ki jih potrebujete za to, lahko najdete na spletni strani mollonpro.si, kjer so na voljo tudi vsi ostali pripomočki, ki jih potrebuješ za manikiranje, urejanje in nego nohtov. Z njimi bodo tvoji gel nohti res popolni in torej taki, da bodo navdušili tako tebe kot vse ostale!