Intercommerce – pakirni materiali za različne izdelke

Kako zapakirati nek izdelek? Dandanes je v ta namen na voljo velika izbira različne embalaže, ki si jo lahko ogledate na spletni strani podjetja Intercommerce – pakirni materiali, ki jih nudijo v svojem prodajnem programu, vam omogočajo:
– bolj ekonomično pakiranje oziroma embaliranje,
– zmanjšanje stroškov za ta proces,
– hitrejše pakiranje,
– odlično zaščito izdelkov med skladiščenjem ali transportom,
– bolj ekološke rešitve in manj odpadne embalaže.

Pakirne rešitve za vsake zahteve

Predvsem pa vam podjetje omogoča, da v veliki izbiri različnih izdelkov poiščete tistega, ki ustreza vašim zahtevam. Če iščete določeno embalažo za nek izdelke, pa naj si gre za gradbeni material, razsuti tovor, živila ali prehranske izdelke ali kaj drugega, je pravi naslov za to gotovo uveljavljeno slovensko podjetje Intercommerce – pakirni materili, ki vam jih ponujajo, so:
– stretch folije,
– epe folije
– termoskrčljive folije
– mehurčkaste folije,
– ldpe in kdpe folije,
– stretch hood,
– big bag vreče različnih oblik,
– papirnata embalaža,
– natron vreče,
– kartonske škatle in druga kartonska embalaža,
– ovojni papir,
– palete,
– mnogi drugi izdelki za pakiranje in embaliranje.

Dodatki za lažje in bolj učinkovito pakiranje

Poleg vseh naštetih izdelkov pa vam za to, da vam čim bolj olajšajo pakiranje, nudijo tudi različne dodatke, kot so na primer povezovalni in lepilni trakovi, različne vezice, polnila, ki se uporabljajo pri pakiranju, in podobno. Pri tem lahko vsak izdelek v njihovi ponudbi naročite v različnih verzijah, debelinah in dimenzijah. Možno je naročiti tudi potiskan lepilni trak ali potiskano kartonsko embalažo in tako dalje, zato lahko v njihovem prodajnem programu res vsak najde tisto, kar išče.

Svetovanje strankam pri izbiri pakirnih rešitev

V podjetju se vsekakor nenehno trudijo ugoditi željam in zahtevam strank, zato da bi te našle čim boljšo rešitev za pakiranje. Pri tem vam na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj tudi svetujejo. Če potrebujete nasvet pri izbiri embalaže, se vsekakor obrnite na njih in z veseljem vam bodo pomagali najti ustrezno rešitev.