Izberite pooblaščeni servis Kia Ljubljana!

Za redno servisiranje in vzdrževanje avtomobila ter različna popravila izberite pooblaščeni servis Kia Ljubljana, kjer za svoj denar dobite največ. Poskrbite za svoj avto in mu nudite najboljše servisiranje, kar ga lahko dobite. Predvsem pa na enem samem mestu uredite čisto vse v zvezi z avtomobilom, saj omogočajo celo paleto različnih storitev.

Kjer ste najhitreje na vrsti

Pooblaščeni servis Kia
Pooblaščeni servis Kia

Pooblaščeni servis Kia Ljubljana poskrbi za to, da boste pri njih zelo hitro dobili termin in boste tudi zelo hitro na vrsti. Zato naj vas nič ne skrbi, če se vam s servisiranjem mudi, saj se bodo čimbolj potrudili, da boste svoj termin pri njih dobili v čim krajšem času. Ko boste enkrat avto pripeljali k njim, pa se mu bodo nemudoma posvetili in ustrezno poskrbeli zanj tako, kot je treba. V tem času seveda lahko dobite tudi nadomestno vozilo, če boste tega sploh potrebovali, glede na to, da bo vaš avto vsekakor zelo hitro nared. Pri njih ste namreč najhitreje na vrsti, kar je gotovo velika prednost pred marsikaterim drugim ponudnikom.

Kjer za avto najbolje poskrbijo

Pooblaščeni servis Kia Ljubljana je zagotovo zelo hiter, ni pa to edina lastnosti, s katero se odlikuje. Stranke se rade vračajo k njim, ker jih odlikuje tudi visoka kakovost vseh opravljenih storitev. Za vsak avto, ki jim je zaupan v servisiranje, res dobro poskrbijo, saj se na znamko Kia nadvse dobro poznajo in imajo leta izkušenj z njo. Vzdrževanje vozil je za njih skorajda rutinsko opravilo, ravno tako pa so zelo dobri v odkrivanju vzrokov za okvare in njihovem odpravljanju. Za vaš avto bo pri njih tako zelo dobro poskrbljeno, ne glede na to, iz kakšnega razloga se boste odločili za to, da ga pripeljete k njim.

Kjer hitro priskrbijo vsak rezervni del

Pri popravilih je velikokrat treba zamenjati kak avtomobilski del z rezervnim delom, pri čemer pa se lahko pokaže problem z dobavo, zaradi česar se čas celotnega popravila lahko precej podaljša, saj je najprej treba želeni del poiskati in naročiti, nato pa počakati, da ga končno dobavijo. Pooblaščeni servis Kia Ljubljana sodeluje direktno s proizvajalcem, zato nimajo takšnih težav – vse avtomobilske rezervne dele lahko tako priskrbi v najhitrejšem možnem času in skorajda brez čakanja. Dobava rezervnih delov bo tako zelo hitra, kar pomeni, da bodo izbrani del lahko v vaš avto tudi hitreje vgradili in bo ta prej popravljen kot morda kje drugje. Ravno to je tudi eden od razlogov, zakaj se vam za vzdrževanje vozila, popravila in vse druge storitve splača izbrati prav pooblaščenega ponudnika.

Kjer boste na koncu zelo zadovoljni

Najpomembnejše pa je, da se pooblaščeni servis Kia Ljubljana maksimalno potrudi za čisto vsako stranko, ki svoj avto pripelje k njim. Veliko dajo ne le na samo profesionalnost, ampak tudi na prijazen odnos do strank, zato se nanje lahko obrnete tudi z morebitnimi vprašanji, na katere vam bodo z veseljem odgovorili. Obenem pa bodo seveda odlično poskrbeli tudi za vaš avtomobil, za to, da bo ta odlično deloval in za to, da boste na koncu z njihovim delom kar se da zadovoljni.