Kanalete Hauraton nove generacije

Kanalete Hauraton so zasnovane tako, da kar se da najbolje služijo svojemu namenu – čim bolj učinkovitemu odvodnjavanju meteorne vode s površine, kamor so vgrajene. Prav zaradi tega so v podjetju zasnovali veliko različnih modelov, s čimer so zagotovili, da je možno za vsako površino najti ustrezno rešitev za odvodnjavanje.

Kakovostna rešitev za odvodnjavanje

Kanalete Hauraton predstavljajo kakovostno rešitev za odvodnjavanje. Kos so tudi meteorni vodi v večjih količinah, saj so izredno zmogljive. Njihova oblika je namreč takšna, da po njih lahko naenkrat odteče tudi zelo velika količina meteorne vode, ki zapade ob večjih deževjih, predvsem pa lahko z različnimi dodatki in kombinacijami sam sistem prilagodite tako, da je zasnovan čim bolj po meri določene površine in njenih specifičnih zahtev. Zaradi modularnosti takšnega sistema za odvodnjavanje je možno najti ustrezno rešitev resnično za vsako površino, ne glede na to:

  • za kakšno vrsto površine gre,
  • kakšen je njen namene uporabe,
  • kakšne so potrebe po odvodnjavanju,
  • kako obremenjena je neka površina.

Prilagodljive in izpopolnjene

kanalete za odvodnjavanje

Kanalete Hauraton so izredno prilagodljive za različne površine, razmere in zahteve. Z njimi je mogoče odlično poskrbeti za odvodnjavanje meteorne vode ter za to, da ta varno odteče v najhitrejšem možnem času. Ker so na tržišču že veliko let, so današnji, sodobni modeli še bolj izpopolnjeni in učinkoviti kot nekoč, pa čeprav so tudi nekdanji modeli, ki so bili vgrajeni že pred veliko časa, še danes nemoteno v uporabi, saj gre za izdelke, ki brez težav zdržijo tudi več desetletij.

Kljub temu pa podjetje Hauraton nenehno vlaga v razvoj ter se trudi izdelati nove, še boljše in še bolj inovativne rešitve, poleg tega pa vlagajo tudi v razvoj materialov, ki bi še bolje prenašali tako zunanje dejavnike kot obremenitve. Zaradi tega se lahko na njihove rešitve vedno zanesete, saj so resnično premišljeno zasnovane in izdelane iz odličnih materialov, ki zelo dobro opravljajo svojo nalogo in so praktično trajni. Hkrati pa so njihove rešitve za odvodnjavanje tudi izredno funkcionalne, kar je še dodaten plus.