Kateri kolagen za lase jemati?

Če bi si želeli močnejših, lepših in bolj gostih las, potem vam pri tem lahko pomaga kolagen za lase. Prav tako vam, lahko pomaga, če so vaši lasje redki ali vam zelo izpadajo, moškim pa lahko pomaga proti plešavosti. To je naravna beljakovina, ki je v našem telesu prisotna že ob rojstvu in predstavlja enega od osnovnih gradnikov vezivnih tkiv, kosti, hrustanca in drugih delov telesa. Med drugim jo najdemo tudi v lasnih koreninah oziroma mešičkih, zato lahko zelo vpliva na to, kakšni bodo videti naši lasje in kako zdravi in močni bodo.

Namesto negovalne kozmetike raje izberite prehransko dopolnilo!

Kolagen je lahko sestavina negovalne kozmetike, s katero si negujete lase, kar ima lahko odličen učinek, vendar pa bo njegova učinkovitost še veliko večja, če ga boste jemali kot prehransko dopolnilo oziroma dodatek. Tako bo imeli veliko večji učinek na vaše lase, pa tudi na druge dele telesa – z rednim jemanjem se izboljša tudi videz kože, pravzaprav pa se z njim pomladi kar celo telo. Kot že rečeno, je namreč ta beljakovina pomembna za različne dele našega telesa, med drugim tudi za kožo in sklepe, zato ima lahko njegovo jemanje pozitivne učinke ne le na lase, ampak tudi na druge dele telesa.

Izberite najboljšega!

Najboljša izbira je hidroliziran kolagen za lase, saj boste z njim najlažje dosegli rezultate, ki si jih želite. Pred nakupom vsekakor velja pridobiti čim več informacij o izbranem izdelku in o tem, iz česa je narejen. Pomembno je, da gre za naravni izdelek, ki ne vsebuje nobenih umetnih dodatkov ter ima čim višjo učinkovitost. Slednja je odvisna predvsem od same kakovosti sestavin, pa tudi od tega, kakšna je njihova absorpcija v telo.

Zaradi tega je zelo pomembno, kakšno prehransko dopolnilo izberemo, saj se ta med seboj nadvse razlikujejo. Pri tem vam ne priporočamo raznoraznih mešanic, ki vsebujejo različne dodatke, ampak je najboljši čisti kolagen za lase. Če boste izbrali najboljšega, bodo vaši lasje že po nekaj tednih veliko bolj polni, daljši, gostejši, predvsem pa lepši in tudi bolj zdravi!