Kateri tečaj za nohte izbrati?

Bi se morda rade naučile geliranja nohtov? Ali pa vas zanima, kako uporabljati tako imenovane trajne oziroma permanentne lake, da poskrbite za čim daljšo obstojnost? Bi rade izvedele za najboljše načine za podaljševanje nohtov? Vse to se lahko naučite, če izberete ustrezen tečaj za nohte, ki vam ga nudi Mollonpro.si. Na voljo so enodnevne in večdnevne delavnice, na katerih se lahko naučite prav vse, kar vas zanima, zato se takšnega tečaja oziroma delavnice vsekakor splača udeležiti. Na njem boste zagotovo pridobile veliko novega znanja ter se naučile ne le pravilnih postopkov manikire, in nanosa laka, ampak tudi številnih trikov, ki jih morda še ne poznate.

https://mollonpro.si/urnik-tecajev-in-delavnic/

Individualno ali skupinsko izobraževanje

Kakšno izobraževanje bi bilo najbolj primerno za vas, je odvisno od tega, ali ste po poklicu kozmetičarka oziroma profesionalno delujete na tem področju ali pa bi rade pridobile ustrezno znanje samo za lastno rabo doma. V vsakem primeru je pametno poiskati čim bolj kakovostno izobraževanje, na katerem se boste naučile čim več.

Poleg tega pa je pomembno tudi to, česa se sploh želite naučiti, saj obstaja zelo veliko različnih tehnik in načinov za urejanje nohtov in vsako izobraževanje je običajno namenjeno enemu od njih. Na voljo je tako skupinski kot tudi individualni tečaj za nohte. Pri tem lahko izbirate med različnimi izobraževanji, kot so na primer:

  • permanetni laki,
  • uv gel,
  • polyflexi akril gel za podaljševanje nohtov,
  • različna druga izobraževanja in delavnice.

Izberite izobraževanje po svoji meri!

Pomembno je, da si pred izbiro izobraževanja dobro preberete, kaj vse se boste na njem naučili, ter da izberete takšnega, ki res ustreza vašemu trenutnemu znanju. Če gre za individualno izobraževanje, se vam bo predavateljica prilagodila in pri svoji razlagi in predstavitvi različnih postopkov upoštevala vaše predhodno znanje. Pri tem upoštevajte, da je v ceno izobraževanja pri nekaterih ponudnikih že vključena tudi cena vsega materiala, ki ga boste potrebovali za udeležbo na njem, pri drugih pa ne, kar je vsekakor treba upoštevati pri izbiri.