Kopalniški električni radiator za brisače in varčno ogrevanje prostora

Bi radi kupili električni radiator za brisače? Kot nakazuje že njegovo poimenovanje, gre za napravo, ki ni namenjena »samo« ogrevanju prostora, ampak je hkrati izjemno uporabna tudi za hitro sušenje najrazličnejšega perila in brisač. Na takšnem radiatorju lahko hitro posušite praktično karkoli, saj je zasnovan prav v ta namen. Poleg tega pa seveda še zelo dobro ogreje vašo kopalnico in poskrbi za to, da vas v njej ne bo nikoli zeblo.

Cevni radiator na elektriko

Električni radiator za brisače združuje dve funkciji v eni sami napravi. Prednost tovrstnih modelov, ki jih prepoznamo po značilnih letvicah, na katere lahko enostavno obesimo kakršno koli perilo, je obenem ta, da zavzamejo zelo malo prostora, kar je še posebej dobrodošlo v manjših kopalnicah. Za povrh pa jih odlikuje zanimiv dizajn, ki stavi na nevpadljivo minimalistično estetiko čistih, preprostih linij in detajlov, prijetnih za oko.

Na kaj morate biti pozorni, ko kupujete grelnik za kopalnico?

Da bo lahko grelnik zares zadostil vašim potrebam, je seveda za začetek pomembno upoštevati kvadraturo oziroma prostornino prostora. Tako morate izbrati ustrezno moč, ki je primerna glede na velikost prostora. Pri vsakem modelu boste našli vse potrebne podatke o moči in o tem, za kakšno kvadraturo je določen model primeren.

Prepričajte se tudi, kako hitro lahko grelnik, ki si ga ogledujete, ogreje kopalnico na želeno temperaturo. Zagotovo je zelo praktična tudi možnost nastavitve samodejnega vklopa in izklopa ob določenem času, saj s tem prihranimo kar precej dragocene energije. Nedvomno pa je pri nakupu pametno upoštevati še, da bo naprava pogosto izpostavljena vodi oziroma vlagi.

Če iščete resnično kakovosten kopalniški grelnik, enostaven za montažo, je znamka Glamox izbira, s katero zagotovo ne boste zgrešili. Gre za naprave svetovno priznanega norveškega podjetja, med katerimi je mogoče najti tudi poseben električni radiator za brisače. Vse modele odlikuje preplet visoke stopnje učinkovitosti in varčnosti, ki je nadgrajen z odpornostjo na vlago in z domišljenim, modernim videzom, ki prepriča tudi najbolj zahtevne kupce.