Kopalniški radiatorji in sušilniki ob enem

kupaonski radijatori i grijalice

Kje v kopalnici sušite brisače? Jih po uporabi obesite kar na obešalno kljukico, kjer so obešene tudi sicer ali pa jih celo takoj date v koš za perilo ali pralni stroj, četudi so še mokre in vlažne? Preden jih damo v koš za perilo ali v pralni stroj, jih je vsekakor pametno dobro posušiti. Pri tem pa so vam v veliko pomoč lahko kopalniški radiatorji, ki so hkrati tudi sušilniki. V kopalnici poskrbijo za večje udobje, priročnost in higieno.

Zakaj mokrih brisač ne smete odvreči v koš za perilo?

Kopalniški radiatorji, ki omogočajo tudi sušenje brisač, so zagotovo priročna rešitev z več razlogov, hkrati pa poskrbijo tudi za boljšo higieno in bolj prijeten vonj v prostoru. Mokrih ali tudi še čisto malo vlažnih brisač se namreč ne sme odvreči kar direktno v koš za perilo, ampak jih je pred tem treba do konca posušiti. Če tega namreč ne storimo, lahko pride do:

  • razvoja bakterij in glivic na brisačah ali v samem košu za perilo,
  • neprijetnega vonja brisač, ki ne izgine niti po pranju v pralnem stroju,
  • neprijetnega vonja v samem prostoru.

Poskrbite za boljšo higieno v kopalnici!

Kopalniški radiatorji so v prvi vrsti sicer namenjeni ogrevanju, a nekateri med njimi so zasnovani tako, da je na njih možno enostavno in varno posušiti tudi brisače in ostalo perilo. Na tak način je mogoče poskrbeti za veliko boljšo higieno v kopalnici, zato se nakup takšnega grelnika, ki je hkrati tudi sušilnik, vsekakor splača. Pri tem so modeli lahko oblikovani na različne načine – lahko so na njih posebna obešala, na katera obesimo brisače, ali pa so zasnovani kot lestev, na katero brisač čez posamezne prečke ni težko obesiti.

Kupaonski radijatori VIGO EHR

Spet pri drugih modelih pa je obešanje in sušenje brisač rešeno na drugačne načine, zato je vedno pred izbiro treba preveriti, kako je sušilnik oblikovan in kaj omogoča, pa tudi, koliko brisač lahko na njem posušite naenkrat. Tako boste lahko izbrali najbolj priročnega za svoje potrebe ter s tem rešili težave s še vlažnimi brisačami, ki povzročajo neprijeten vonj v prostoru in prepogosto še vlažne končajo v košu za perilo. Po montaži ustreznega grelnika in sušilnika s tem ne bo več težav.