Kopalniški radiatorji majhnih dimenzij

Imate majhno kopalnico? Niste edini! V večini blokov in stolpnic so kopalnice najmanjši prostori v stanovanju, zato je njihovo opremo treba res premišljeno načrtovati. In prav za take kopalnice so bili narejeni kopalniški radiatorji Vigo, ki so oblikovani v obliki tanke lestve s prečnimi letvicami, na katerih lahko mimogrede posušite še kakšno brisačo, oblačilo ali kaj drugega, medtem ko grelnik poskrbi za učinkovito ogrevanje.

Tanki grelniki, ki jih lahko namestite kamorkoli

Najboljša lastnosti, ki jo imajo kopalniški radiatorji Vigo, ni le to, da so izredno tanki oziroma ozki, zaradi česar zasedejo zelo malo prostora, ampak da jih lahko res namestite praktično kamorkoli. Omenjeni grelniki so namreč zasnovani tako, da jih obesite oziroma pritrdite na steno s pomočjo posebej za to oblikovanih konzol, torej je montaža mogoča povsod, kjer imate na voljo dovolj centimetrov proste stene.

Brez posebne inštalacije, le priklop na elektriko

Najbolje od vsega pa je, da takšni električni grelci ne potrebujejo nobene posebne inštalacije, ampak je dovolj že samo dostop do električne napeljave. Tako ga lahko res namestite kamorkoli, saj za dostop do elektrike dandanes res ni težko poskrbeti, saj je ta na voljo že prav povsod. Zaradi tega so takšni grelniki primerni tudi za prostore, kjer drugačne vrste ogrevanja ni mogoče zagotoviti ali pa bi to za seboj potegnilo preveč stroškov, časa ali komplikacij.

Naj vam bo v kopalnici toplo brez prevelikih stroškov

Imajo pa kopalniški radiatorji Vigo še eno odlično lastnost, in sicer to, da so izredno varčni. Zaradi velike varčnosti je njihova poraba zelo majhna, kar pomeni, da se boste z njihovo pomočjo ogrevali z zelo majhnimi stroški in vaš račun za elektriko na koncu meseca ne bo previsok, četudi bo vaša kopalnica vedno topla, kadar si boste to zaželeli. To pomeni, da boste na tak način poskrbeli za vrhunsko udobje pri ogrevanju, ne da bi po nepotrebnem zapravljali denar ali energijo. Če torej iščete varčen in energetsko učinkovit način ogrevanja, je to zagotovo prava rešitev za vas!