Lučka za nohte za gelish nohte

Gelish laki za nohte so vedno bolj priljubljeni. Že nekaj let se za njih odloča ogromno žensk, ki so navdušene nad odpornostjo in dolgotrajnostjo takšne manikire. V današnjem hitrem tempu moramo biti namreč vedno urejene, hkrati pa nam nenehno zmanjkuje časa, zato je treba iskati čim bolj učinkovite rešitve. Lučka za nohte vam omogoča, da si lahko zelo obstojno manikiro naredite kar doma.

Če je do sedaj še niste uporabljali, naj vas prav nič ne skrbi, saj je njena uporaba res preprosta. Pomembno je le, da izberete kvalitetno in učinkovito. Najboljša izbira so tiste, ki jih uporabljajo tudi kozmetični saloni, saj so namenjene profesionalni uporabi, kar pomeni, da se odlično obnesejo tudi za uporabo doma. Dovolj močna in kakovostna lučka za nohte bo posušila in utrdila lak v nekaj minutah ali celo nekaj sekundah, odvisno od tega, kakšen model izberete.

Na voljo so tako modeli, ki za utrjevanje laka za nohte uporabljajo ultravijolično svetlobo kot takšni z LED diodami. Slednje hitreje utrdijo lak, a so tudi precej dražje, zato se je treba vprašati, ali se vam nakup splača. Ne glede na to, katero vrsto izberete, pa bodo rezultati zelo obstojni, seveda pa je treba paziti tudi na to, da izberete primerno vrsto laka. Danes namreč v ta namen obstajajo številne možnosti in težko je oceniti, katera bi bila najbolj prava za vas. Zato je najbolje preizkusiti različne lake in videti, kako vam ugajajo.

Če izberete lak, pri katerem je za utrjevanje potrebna tudi lučka za nohte, potem bodite pozorni na to, da je model, ki ga izberete, primeren za vašo vrsto laka. Največ pa lahko za uspešno manikiro naredite s tem, da nohte že prej pripravite nanjo s pravilno nego in obdelavo nohtne površine ter skrbjo za obnohtno kožico. Vse to je zelo pomembno, če želite imeti urejene nohte, piko na i pa doda še skrbno izbran lak z dolgo obstojnostjo, ki ga s kakovostno lučko lahko utrdite in posušite tudi doma.