Najboljši kopalniški grelci na elektriko

Električne kupaonske grijalice Vigo
Električne kupaonske grijalice Vigo

Kopalniški grelci se med seboj zelo razlikujejo, kar vpliva tudi na njihovo funkcionalnost in učinkovitost pri ogrevanju na elektriko. Modeli takšnih električnih radiatorjev pa se lahko precej razlikujejo že na prvi pogled – nekateri med njimi so namreč oblikovani zelo sodobno in v skladu s trendi, zato vas bodo navdušili z zaobljenimi linijami in prav posebno eleganco. Takšni so tudi radiatorji Radialight, ki so izredno premišljeno oblikovani, zato jih lahko postavite tudi na vidno mesto v vaši kopalnici.

Kakovosten električni radiator za kopalnico

Radialight vam nudi različne radiatorje za kopalnico, ki delujejo s pomočjo električne energije. Njihovi kopalniški grelci so zelo tanki in imajo zaobljene robove, predvsem pa so oblikovani zelo elegantno in estetsko. Poleg same oblike pa vas bodo navdušili tudi s svojim odličnim delovanjem, saj z njimi lahko poskrbite za učinkovito ogrevanje prostora, hkrati pa so tudi zelo priročni za uporabo ter izredno funkcionalni.

Izbirate lahko med različnimi modeli, ki so na voljo v številnih izvedbah, dimenzijah, različnih močeh delovanja in tako dalje. Zelo priljubljen je med uporabniki na primer njihov model DEVA, ki ima številne prednosti, med katerimi so:

  • praktičen zaslon na dotik,
  • kakovosten LCD zaslon,
  • več različnih načinov delovanja,
  • sprednja stranica iz kaljenega stekla v beli ali črni barvi, lahko pa tudi v videzu ogledala,
  • možnost sušenja brisač,
  • IP24 zaščita proti škropljenju vode, ki skrbi za varno uporabo v kopalnici.
kupaonske grijalice
Kupaonske grijalice VIGO EHR

Za ogrevanje kopalnice v samo nekaj minutah

Med drugim zgoraj omenjeni model omogoča tudi poseben turbo način delovanja, s pomočjo katerega lahko vašo kopalnico uspešno segrejete le v nekaj minutah. Tako vam ne bo treba čakati na to, da se prostor segreje, saj bo za vse potrebno udobje poskrbljeno v najkrajšem možnem času. Prav zato so kopalniški grelci za elektriko Radialight vsekakor dobra izbira, pri čemer imate na voljo tudi model WINDY, ki je zaradi majhnih dimenzij in kompaktne oblike še posebej primeren za zelo majhne kopalnice, v katerih ni na razpolago prav veliko prostora. Kljub njegovi majhnosti pa tudi ta ni namenjen le ogrevanju, ampak lahko na njem sušite tudi brisače.