Naravni šampon za mastne lase Essentiq

Essentiq vam v svoji ponudbi slovenskih ekoloških oziroma organskih kozmetičnih izdelkov iz kakovostnih naravnih sestavin nudi tudi odličen naravni šampon za mastne lase. Takšen, ki res deluje in ki je res učinkovit. V njem so namreč le zares kakovostne sestavine, ki so skrbno in premišljeno izbrane tako, da pomagajo preprečevati nastanek in tudi vzrok za mastne lase, ne pa samo posledic, kot to počnejo nekatera druga kozmetična sredstva. Odprava vzroka je vsekakor najbolj pomembna, če želimo, da ima nega trajni učinek in da se znebimo mastnih las za vedno.

Za lepe in sijoče lase

Mastni lasje zagotovo potrebujejo prav posebno nego in sestavine, ki so prilagojene njihovemu trenutnemu stanju in potrebam. Naravni šampon za mastne lase Essentiq vsebuje izvlečke koprive, ki so najboljša izbira za vse, ki imajo težave s prekomernim delovanjem žlez lojnic na lasišču. To je namreč glavni razlog za to, da se lasje začno mastiti, saj žleze lojnice izločajo preveč maščobe.

Izvleček koprive uravnava njihovo delovanje, zato se lasje veliko manj mastijo, kot bi se sicer. Za njihov lesk pa poskrbi izvleček evkaliptusa, ki je res odlično negovalno sredstvo. Zaradi tega vam pomaga izboljšati videz vaših las ter jih tudi okrepi, kar je najbolj pomembno, če želite, da ti ostanejo zdravi in lepi.

Imate tudi prhljaj?

Marsikdo, ki ima mastne lase, ima težave tudi s prhljajem. Spremljajoč znak je tudi razdraženo in srbeče lasišče, ki ga je tako treba čim bolj pomiriti, da odpravimo te težave. Pomirjajoč učinek ima na primer tudi izvleček atlaške cedre, pa tudi aloa vera, ki poleg tega poskrbi še za vlaženje kože na lasišču, kar je prav tako pomembno. Za vlaženje las poskrbi tudi pantenol, sestavina, ki je običajno v kakovostnih šamponih za lase, saj vsebuje provitamin B5 in je lasem nujno potrebna za to, da so takšni, kakršne si želimo – čudovito lepi, močni in zdravi, predvsem pa prav nič mastni in brez prhljaja, za kar poskrbi naravni šampon za mastne lase Essentiq.