Okvirjanje slik Ljubljana

Kje v Ljubljani imajo veliko izbiro okvirjev in lahko kvalitetno poskrbijo za to, da bo vaša slika dobila okvir? Quadro okvirjanje slik Ljubljana vam nudi profesionalno storitev na tem področju, saj bodo zanesljivo poskrbeli za vaše umetnine. Imajo že dve desetletji izkušenj, so strokovni in zelo natančni, zato jim lahko zaupate prav vse svoje umetnine, saj boste z njegovo storitvijo zagotovo zadovoljni.

Pomoč pri izbiri okvirja

Okvirjanje slik Lljubljana Quadro vam nudi tudi pomoč pri izbiri ustreznega okvirja. Na voljo imajo široko izbiro različnih možnosti in profilov, med katerimi se najde kaj za prav vsak okus in za vsako umetnino. Letvice in profili so na voljo v različnih barvah in izvedbah, v lesu in aluminiju, ter so različnih dimenzij in širin. Poleg tega vam svetujejo tudi pri izbiri paspartouja ter poskrbijo za njegov profesionalen in natančen razrez.

Nudijo vam tudi različne druge storitve, ki poskrbijo za lep izgled umetnine, pa naj si bo to kaširanje oziroma lepljenje umetnine na podlago ali pa napenjanje platna. Lahko bi rekli, da za vsak problem najdejo rešitev, saj imajo s tem delom res veliko izkušenj, poleg tega pa se vsakega opravila lotevajo zelo skrbno in precizno.

Vsekakor bo najlažje, če vašo umetnino prinesete k njim, da jo skupaj pogledate, nato pa se boste pogovorili o možnostih, ki so vam na voljo za to, da ohranite ali polepšate njen videz. Z veseljem vam bodo svetovali glede prav vseh detajlov, tako da bodo na koncu izpolnjene vse vaše želje in pričakovanja. Na razpolago pa so vam tudi za vsa vaša vprašanja oziroma so vam vedno na voljo za pomoč.

Kvalitetna in natančna izvedba

Poleg tega poskrbijo za kvalitetno in natančno izvedbo vseh storitev, pa naj si bo to svetovanje, uokvirjanje, razrez paspartoujev, kaširanje, izdelava podokvirjev ali napenjanje platen. Pri njih lahko kupite tudi slikarska platna in različne okvirje, pomagajo pa vam tudi pri postavitvi slik oziroma montaži, kar pomeni, da pri njih dobite prav vse, kar potrebujete, na enem mestu!