Pooblaščeni servis Opel in nakup novega vozila

Pooblaščeni servis Opel - AC Trobec

Bi radi kupili nov avto? Pooblaščeni servis Opel AC Trobec vam nudi zelo ugodne možnosti za nakup novih, rabljenih in malo rabljenih vozil te blagovne znamke, predvsem pa vam nudijo vso potrebno pomoč in svetovanje pri nakupu. V primeru, da bi želeli kupiti avto – pa naj si bo ta nov ali rabljen – se obrnite na njih in z veseljem vam bodo pomagali z dodatnimi informacijami in odgovorili na prav vsa vaša vprašanja glede določenih modelov vozil, porabe bencina, možnosti dodatne opreme itd.

OBIŠČITE PRODAJNI SALON OPEL

AC-TROBEC d.o.o.
Dolgi most 18
1000 Ljubljana

V njihovem salonu si lahko ogledate različna vozila ter se s prodajalcem posvetujete o tem, kateri avto med njimi bi bil najbolj primeren za vas. Na voljo so vam različni modeli, med katerimi so tako nova kot rabljena in malo rabljena vozila. Pri rabljenih vozilih vam bodo pokazali tudi vso potrebno dokumentacijo in urejene servisne knjižnice, prav tako pa lahko vsa vozila po želji tudi preizkusite in se odpeljete na vožnjo z njimi.

Mehaniki se na avtomobile odlično spoznajo

Glede na to, da pooblaščeni servis Opel ne nudi le nakupa novih in rabljenih vozil, ampak se ukvarja tudi z njihovim servisiranjem ter dobavo nadomestnih delov, njihovi zaposleni zelo dobro poznajo avtomobile Opel in to, kako poteka njihovo vzdrževanje, koliko stanejo rezervni deli in popravila ter zaradi česa se njihovi lastniki najpogosteje obračajo na pomoč mehanika.

Kateri avto izbrati in kje ga kupiti?

Z vsemi temi podatki se boste lažje odločili, kateri model izbrati in si lahko okvirno tudi preračunali stroške za vzdrževanje, zaradi česar je pooblaščeni servis Opel AC Trobec pametno obiskati, saj boste tako veliko bolje informirani o prav vsem, kar vas zanima. Zato jih v primeru, da želite kupiti novo vozilo, obiščite in videli boste, da se vam je obisk splačal.

A to ne le zato, ker boste dobili vse informacije o vozilih, ki vas zanimajo, ampak tudi zaradi zelo ugodnih možnosti financiranja, ki vam jih ponujajo. Na razpolago so vam različne variante financiranja, med katerimi lahko izbirate glede na to, kaj vam najbolj ustreza. Tako lahko dobite nov avto po ugodni ceni!