Profesionalni geli in laki za nohte – Mollon Pro

Profesionali geli in laki za nohteBi si želeli imeti bolj urejene nohte? Vas zanima, kako nekaterim uspe, da so vedno kot iz škatlice in da so njihovi nohti takšni, kot da bi bili vsak dan pri kozmetiki? Iščete lak za nohte z daljšo obstojnostjo, da vam ga ne bo treba nenehno odstranjevati in nanašati novega? Potem so profesionalni geli in laki za nohte, ki jih lahko dobite pri Mollon Pro, prava izbira za vas. Takšne izdelke za nego, urejanje in lakiranje nohtov namreč uporabljajo tudi v kozmetičnih salonih, kar pomeni, da so visoko kvalitetni, obstojni, se ne krušijo in imajo izredno intenzivne barve.

Profesionalna manikira seveda ne zajema le lakiranja. Nohte je treba najprej urediti in pripraviti na lakiranje. To lahko storite doma ali v kozmetičnem salonu. To je osnova za to, da bodo vaši nohti videti popolni, ko boste nanje nanesli izbrani lak za nohte. Pri tem je pomembna tudi pravilna tehnika lakiranja. Zagotovo pa velja, da profesionalni laki za nohte omogočajo lažje lakiranje kot kakšni drugi laki, ki jih kupite v vsaki drogeriji. Laki, ki so namenjeni profesionalni uporabi, imajo namreč tudi precej bolj dovršeno izdelane čopiče, ki omogočajo lakiranje praktično brez napak.

Podlak, lak in nadlak za nohte

Za podlago laka za nohte in njegovo večjo obstojnost je dobro uporabiti podlak. Podlak za nohte mora predstavlja temelj vsake manikire, zato izberite kakovostnega. Najboljši so takšni, ki ne poskrbijo le za obstojnost laka, ampak nohte tudi okrepijo in jih zaščitijo. Ko se podlak dobro posuši, nanj nanesemo izbrani odtenek laka za nohte. Izbira odtenkov je zelo velika, poleg tega pa lahko izberete mat lak za nohte ali lak z mettalic oziroma kakšnim drugim učinkom. Na voljo pa so tudi profesionalni neon laki za nohti in še obilo drugih različnih možnosti. Za konec na vse skupaj nanesemo še nadlak, ki poskrbi za bolj intenziven odtenek laka in za to, da se ta manj kruši ter zdrži dalj časa.