Stenski grelnik za kopalnico – da bo toplo

Stenski grelnik za kopalnico je samostojna enota, ki skrbi za ogrevanje. To pomeni, da deluje ločeno in neodvisno od centralnega sistema ogrevanja oziroma da za njegovo delovanje ne potrebujete nobenih posebnih inštalacij ali česar koli drugega – dovolj je le priklop na elektriko. Predstavlja odlično in varno rešitev za ogrevanje, pri čemer lahko izbirate med različnimi ravnmi delovanja ter tako ogrevanje prostora prilagodite svojim trenutnim potrebam.

Dimenzije in moč posameznih modelov

Pri izbiri ustreznega modela je v prvi vrsti treba upoštevate njegove dimenzije. Običajno namreč v kopalnici ni na voljo prav veliko prostega prostora, zato mora biti stenski grelnik za kopalnico čim bolj priročnih dimenzij. Poleg samih dimenzij pa je pomembna tudi moč določenega modela, saj je od tega odvisno, kako zmogljiv bo pri ogrevanju.

Zaupanja vredna blagovna znamka

Poleg vsega naštetega pa je zagotovo pomembno tudi to, katerega proizvajalca izberete. Pri tem vam nikakor ni treba izbrati najdražjega, zagotovo pa se vam splača izbrati zanesljivega. Enega od takšnih predstavlja znamka Vigo, ki je kar se tiče kakovosti zagotovo vredna zaupanja, hkrati pa ponuja modele po dostopnih cenah, zato se zanjo iz tega razloga zagotovo velja odločiti.

Način montaže

Stenski grelnik za kopalnico se montira na zelo enostaven način. Vse, kar morate naredite, je, da ga pričvrstite na za to predvideno mesto na steni. Montaža vam tako ne bo vzela veliko časa in se je lahko lotite kar sami. Samemu radiatorju je priložen tudi namestitveni komplet, v katerem je vse potrebno za montažo in zaradi katerega bo sam postopek montaže le še lažji.

Priklop in uporaba

Ko grelnik enkrat montirate oziroma priklopite na steno, ga morate le še priklopiti in že ga lahko začnete nemoteno uporabljati. Priklop je še bolj hiter in enostaven od montaže, saj je treba električni radiator le priklopiti v električno vtičnico. Ko to storite, lahko na krmilni enoti nastavite želeno stopnja delovanja, pri čemer lahko izbirate med tremi različnimi načini:

  • MIN delovanje,
  • ECO delovanje,
  • MAX delovanje.