Super obstojen permanentni lak

Ste že slišali za permanentni lak? To je lak za nohte, ki vas prepriča z izjemno obstojnostjo, saj je praktično trajen. Zaradi tega zdrži na nohtih zelo dolgo oziroma veliko dlje od drugih vrst lakov za nohte. Se veliko manj kruši oziroma se na njem praktično ne poznajo nobeni znaki obrabe, zaradi česar velja za skorajda trajno rešitev, ki zdrži tudi do 3 tedne, kar je vsekakor super novica za vse, ki ste že naveličane nenehne skrbi za nohte in tega, da se lak na njih hitro poškoduje. Takšen lak je namenjen vsem zaposlenim ženskam, ki so vedno rade videti urejene.

Gelish laki, ki zdržijo dlje

Gelish lak je permanentni lak, torej lak, ki ima daljšo obstojnost. Zaradi tega je v zadnjem času postal vedno bolj priljubljen in ga uporablja vse več žensk. Nohti so tako dalj časa lepi, za kar poskrbi sama sestava takšnega laka, pa tudi to, da se ga utrjuje z LED ali UV lučko za nohte. Če takšne lučke sami nimate, boste morali obiskati kozmetični salon ali manikerko, da vam bo naredila take vrste manikiro. Seveda pa lahko takšno lučko za utrjevanje laka tudi kupite, saj so danes te na srečo že zelo cenovno dostopne, kar pomeni, da lahko za odlično in obstojno manikiro poskrbite kar doma.

Kako se odstranjuje permanentni lak?

Ker je gelish lak zelo obstojna vrsta laka, je pomembno, da vemo, kako ga odstraniti na pravilen način. Nekatere bolj obstojne vrste laka se odstranjuje s pilico, kar pa za gelish lake ne velja. Slednje se namreč odstranjuje s topili, ki so namenjena prav temu in tako učinkovito odstrani prav ves lak iz nohtov na zelo enostaven način in ne da bi se pri tem kakorkoli poškodovala sama nohtna ploskev, kar je zelo pomembno.

Pred ponovnim lakiranjem je dobro noht vseeno zaščititi s hranilnimi olji ter tako poskrbeti za to, da bo ostal zdrav in močan, preden nanj spet nanesemo lak. Pred tem seveda poskrbimo tudi za ustrezno oblikovanje nohtov ter za to, da zmehčamo nohtno kožico. Prav tako pa nohtno ploskev dobro razmastimo, preden nanjo nanesemo izbrani gelish lak oziroma ustrezno podlago zanj.