Teleskopski viličarji za najem

teleskopski viličarjiTeleskopski viličarji so namenjeni dvigovanju različnih vrst težjega tovora oziroma bremen. Zaradi tega se lahko uporabljajo za zelo raznolike naloge, saj je pri marsikateri vrsti dela treba dvigniti težji tovor. Pogosto pridejo prav v gradbeništvu in pri vzdrževanju različnih objektov, cest itd., pa tudi v skladiščih in še marsikje drugje. Njihova uporaba je tako večnamenska.

Koliko stane najem?

Kot že rečeno, so teleskopski viličarji večnamenske naprave, ki se lahko uporabljajo za raznolike naloge oziroma za dvigovanje težkega bremena na različnih področjih. Če bi tudi vi potrebovali takšno napravo, ker morate nek težji predmet ali več predmetov, gradbeni material ali kaj drugega dvigniti na določeno višino, potem se je najpametneje odločiti za najem pri podjetju, ki ima na voljo več različnih modelov. Od tega, kakšen model boste izbrali za najem, je odvisna tudi cena, poleg tega pa je seveda cena odvisna tudi od tega, koliko časa bo trajal najem.

Kakšni modeli so na voljo?

Za najem vam je na voljo več različnih modelov. Pri tem je zelo pomembno preveriti, kakšna je maksimalna višina dviga pri določenem modelu, saj se ta od modela do modela lahko precej razlikuje. Hkrati pa je ena od pomembnejših lastnosti tudi ta, kakšna je nosilnost določene naprave, saj je od tega odvisno, kako težko breme boste lahko dvigali z njo.

Pri izbiri bodite tako pozorni prav na vse lastnosti, ki jih imajo teleskopski viličarji, ki so namenjeni za najem. Če imate glede določenega modela še kakšno vprašanje, pa lahko to vedno naslovite na ponudnika, ki vam bo razložil vse, kar vas zanima. Enako je pametno storiti tudi glede vprašanj o ceni najema – torej poslati povpraševanje ponudniku, koliko bi stal najem za določen model takšne naprave.

Kje je možno najeti dvižne naprave?

Če vas zanima najem naprave za dvig težjega bremena, pa tudi drugih vrst dvižnih naprav (dvižne ploščadi, košare itd.), se obrnite na podjetje Unisel, ki se ukvarja s to storitvijo. Na njihovi spletni strani si lahko ogledate različne modele dvižnih naprav, ki so na voljo za najem.