Urejanje vrtov in okolice

Hitra in kakovostna izvedba vseh vrtnih opravil je nekaj, kar si želijo vsi, ki naročajo takšne in drugačne vrtnarske storitve. In tega se zavedajo tudi v vrtnarskem podjetju Skerca.si, ki skrbi za številne vrtove ter ureja okolico različnih javnih zgradb in podjetij. Z njihovo pomočjo bo vaš vrt vedno urejen v skladu z vašimi željami!

Že veste, kakšen vrt bi radi imeli? Morda razmišljate o tem, kam posaditi drevesa ali kako urediti prostor za klop in mizo? Bi radi imeli na vrtu tudi naravno senco ali pa mehko zelenico, na kateri bi se vaši otroci lahko lovili bosi? Vse to je možno doseči, saj navsezadnje obstaja tudi trata, ki je zelo obstojna in brez težav prenaša hojo in druge vragolije na njej. To so tako imenovani travni tepihi, pri katerih gre za trato z zelo kakovostno travno rušo, ki je zrasla v optimalnih pogojih. Takšna trava ima veliko bolj razvejane korenine od običajne trave, zato je bolj obstojna in bolje prenaša različne obremenitve. V njej ni plevela ter je zelo lepega videza.

Veliko ljudi si na vrtu želi tudi točno določene rastline, čeprav ne ve, na kakšni legi najbolje uspevajo in kako jih je treba negovati. Običajno namreč ljudje izbiramo rastline za vrt na podlagi videza ali recimo cvetov. S tem ni nič narobe, zagotovo pa je pomembno, da se ob tem pozanimamo, kam jih posaditi, da nam bodo dobro uspevale. Pri tem vam lahko pomagajo v vrtnarskem podjetju, kjer za urejanje vrtov skrbijo tudi tako, da naredijo načrt zasaditve rastlin na najbolj optimalna mesta na vašem vrtu. Prav tako pa točno vedo, v katerem delu letu cveti določena rastlina in znajo s pravilno izbiro rastlin za zasaditev poskrbeti za to, da boste imeli cvetoč vrt praktično celo leto.

Če torej sanjate o lepem in cvetočem vrtu z zeleno trato in urejenimi potkami, ne čakajte več, ampak pokličite vrtnarsko podjetje, ki poskrbi za urejanje vrtov!