Varčni električni radiatorji so pameten nakup

Ogrevanje je lahko velik strošek. Marsikdo zanj vsako kurilno sezono odšteje veliko denarja. Po eni strani ta strošek lahko zmanjšamo tako, da se odločimo za drug, cenejši način ogrevanja, po drugi strani pa nam pri zmanjševanju stroškov lahko pomagajo tudi varčni električni radiatorji Glamox. Gre za zelo učinkovite in energetsko varčne radiatorje, ki pravzaprav predstavljajo samostojen ogrevalni sistem. Z njimi lahko zelo hitro ogrejete prav vsak prostor in pri tem tudi privarčujete, saj za ogrevanje porabijo precej malo električne energije.

Varčni električni radiatorji so opremljeni s termostatom, ki ga enostavno nastavite na želeno temperaturo. Gretje s takšnimi radiatorji omogoča konstantno temperaturo v prostoru in velik prihranek pri ogrevanju. Radiator nato poskrbi za to, da temperatura ne pade pod želeno vrednost, ki smo jo na termostatu nastavili pred tem. Na voljo so tako električni radiatorji z digitalnim kot z wi-fi termostatom za še lažje upravljanje. Takšen termostat je namreč mogoče upravljati tudi kar preko vašega pametnega mobilnega telefona ali tablice, torej na daljavo, poleg tega pa lahko na enak način tudi preverjate trenutno stanje in porabo. Tako imate boljši nadzor nad ogrevanjem in porabo, s čimer lažje upravljate tudi s stroški gretja. Sodobna tehnologija vam tako olajša ogrevanje in nadzor nad njim.

Varčni električni radiatorji imajo sicer zelo natančne termostate, ki omogočajo optimalno nastavitev konstantne temperature v prostoru. Omogočajo tudi posebno zaščito Childlock, ki preprečuje, da bi vaši otroci sami regulirali temperaturo v prostoru. Termostat je opremljen tudi z zaslonom, na katerem lahko odčitate trenutno temperaturo oziroma ročno nastavite želelno vrednost. Vsi termostati so zelo enostavni za upravljanje, varčni radiatorji pa delujejo tiho in učinkovito ter tako predstavljajo enega najbolj ugodnih in optimalnih načinov ogrevanja prostorov. Sam radiator sem med delovanjem skorajda ne segreje, ima pa tudi zaščito proti pregrevanju. Poleg tega pa s svojim delovanjem tudi veliko manj izsušuje zrak kot nekatera druga grelna telesa. Montaža je zelo preprosta in ni zahtevna, zato se takšni radiatorji lahko montirajo praktično kamorkoli si zamislite.