Varčni radiatorji Glamox so super

Varčni radiatorji Glamox so super izbira za vse, ki iščejo prvovrstno rešitev za ogrevanje. Delujejo namreč s pomočjo električne energije, zaradi česar so prijazni do okolja in hkrati prijazni tudi do vaše denarnice. Za gretje namreč porabijo kar se da najmanj energije oziroma 99 % energije pretvorijo v toploto, zato je njihova energetska učinkovitost izredno visoka. Zakaj ne bi za ogrevanje plačali manj?

Kako delujejo varčni radiatorji Glamox?

Varčni radiatorji Glamox za svoje delovanje izkoriščajo naravno kroženje zraka. Iz prostora črpajo hladen zrak ter vanj vrnejo topel zrak, pri čemer pa zraka ne izsušujejo. Zaradi tega zagotavljajo zelo prijetno in zdravo okolje za bivanje, poleg tega pa je njihovo delovanje popolnoma neslišno.

Za to, da so tako izjemno energetsko učinkoviti, pa poskrbi predvsem natančen termostat, ki zelo hitro zazna prav vsako spremembo v temperaturi v prostoru in se ji takoj prilagodi. Temperatura v prostoru namreč ni odvisna le od samega ogrevanja, ampak tudi od številnih drugih dejavnikov, ki imajo večji ali manjši vpliv nanjo.

Če je v prostoru več oseb, se prostor prej segreje, enako velja za prižgane luči in druge vire toplote, kot je recimo sonce, ki posije čez okenska stekla. Učinkovito grelno telo se mora prilagajati tem spremembam – če se jim namreč ne, potem po nepotrebnem dodatno ogreva prostor in troši energijo, čeravno je temperatura že dovolj visoka.

Prav zaradi tega je zelo pomembno, da za ogrevanje izberete varčno zasnovan grelnik, ki se je zmožen hitro prilagoditi vsem spremembam temperature in se ustrezno odzvati nanje. Tako bo prostor vedno ravno prav topel, hkrati pa bo tudi poraba energije manjša.

Enostavno in udobno upravljanje

Upravljate jih lahko z digitalnim termostatom ali daljinskim upravljalnikom, prav tako pa imate na voljo tudi aplikacijo, ki vam omogoča, da temperaturo v prostoru upravljate, spreminjate in nadzorujete kar preko mobilnega telefona. To pomeni, da je upravljanje zelo enostavno in udobno, ne glede na to, kakšen način izberete. S takšnim načinom ogrevanja boste tudi s tega vidika tako zagotovo več kot zadovoljni.