Vas zanima izposoja škarjaste dvižne ploščadi?

Če vas zanima izposoja škarjaste dvižne ploščadi, je najbolje poslati povpraševanje z vašimi zahtevami ponudniku takšne storitve. Eden od takšnih ponudnikov, ki omogoča najem takšnih naprav po vsej Sloveniji, je tudi podjetje Unisel. Ob tem se lahko nanj obrnete tudi s kakršnimi koli vprašanji glede modelov, ki jih imajo v svoji ponudbi, oziroma vsega ostalega, kar vas zanima.

Kdaj se odločiti za najem?

Najem oziroma izposoja škarjaste dvižne ploščadi je smiseln vedno, ko je treba opraviti določeno delo ali opravili visoko nad tlemi, vendar pa je do mesta, kjer pa je dostop do tega mesta otežen ali nemogoč brez ustreznih pripomočkov. Z ustreznimi pripomočki oziroma najemom ustrezne naprave pa dostop do takšnega mesta na višini ne bo predstavljal več prav nobene težave, torej ga bo samo delo ali opravilo možno na višini opraviti skorajda enako, kot če bi ga opravljali na trdnih tleh. Ploščad je namreč dovolj velika in prostorna, hkrati pa nudi trdno in stabilno podlago, kar gotovo močno olajša opravljanje takšnih nalog visoko nad tlemi.

Na kakšni višini bo treba opraviti delo?

izposoja škarjastih dvižnih ploščadi

Dela na višini so vsa dela, ki se opravljajo visoko nad tlemi. Pri tem pa se lahko višina, na kateri je treba opraviti določeno delo, močno razlikuje, temu pa so prilagojene tudi naprave, ki omogočajo dvig na izbrano višino. Izbirate lahko med številnimi modeli, ki omogočajo dvig na različne višine. Večina modelov lahko poskrbi za dvig na delovno višino vsaj 7 metrov, nekateri modeli pa zmorejo tudi nekaj metrov več. Njihovo ponudbo za najem takšnih naprav boste našli na spletni strani unisel.si, kjer boste našli tudi vse informacije o njih in njihovih specifikacijah. Najbolj zmogljivi modeli pa omogočajo celo dvig na delovno višino do 18 metrov, kar pri večini višinskih del običajno več kot zadošča. Izposoja škarjaste dvižne ploščadi tako poskrbi za to, da je opravljanje takšnih višinskih del sploh mogoče, hkrati pa tudi za to, da je opravljanje takšnih del:

  • bolj varno,
  • bolj učinkovito,
  • lažje,
  • hitrejše,
  • bolj enostavno,
  • bolj kakovostno.