Wifi termostat za radiatorje

WiFi termostat (Glamox H40&H60)Za še bolj priročno upravljanje z električnim radiatorjem in lažje reguliranje temperature v prostoru najbolje poskrbi kakovosten wifi termostat. Takšen termostat imajo vgrajen tudi električni radiatorji Glamox, ki nudijo prvovrstno učinkovitost, izjemno varčnost ter dobro tehnološko opremljenost. Wifi termostat za električni radiator omogoča enostavno upravljanje s pomočjo drugih elektronskih naprav, kot sta pametni mobilni telefon ali tablica, kar je zelo praktično in priročno ter omogoča boljši nadzor nad radiatorjem in želeno temperature.

Wifi termostat je zelo občutljiv in precizen, hkrati pa lahko z njim enostavno in hitro nastavite želeno temperaturo ročno ali preko druge naprave. Pri tem se uporabi brezžična internetna wifi povezava, ki vam omogoča, da imate nadzor nad reguliranjem temperature povsod, kjer imate dostop do interneta. Tako lahko poljubno nastavljate wifi termostat, pogledate trenutno temperaturo v prostoru, jo povišate ali znižate in tako dalje. Uporaba termostata ni zapletena, nadzor nad njim pa je mogoč ročno ali preko programskega sistema Android, IOS oziroma Windows Mobile Phone.

Poleg radiatorja boste prejeli tudi natančna navodila, kako upravljati wifi termostat, vendar jih verjetno sploh ne boste potrebovali, saj vam bo uporaba hitro jasna. S pomočjo aplikacije za telefon ali tablični računalnik lahko po želji upravljate tudi z več termostati oziroma grelnimi telesi ter imate tako popoln nadzor nad ogrevanjem. Tako boste vedno vedeli, kakšna je temperatura v določenem prostoru, in jo po želji lahko prilagodili na drugo vrednost. Wifi termostat vam tako omogoča še več udobja in pomeni še eno prednost, ki jo imajo električni radiatorji Glamox pred drugimi načini ogrevanja. V primeru, da bi se radi ogrevali z električnimi radiatorji, ki imajo nameščen tudi wifi termostat, pa si oglejte slovensko spletno trgovino silenos-ogrevanje.si, kjer boste našli tudi odlične Glamox električne radiatorje, ki so tihi, kakovostni, lepi in učinkoviti. Ter imajo seveda tudi zmogljiv in natančen wifi termostat.