Educational Training Slovenia – kakovostni tečaji masaže

Preverjeno kakovostna izobraževanja s področja masaže vam nudi Educational Training Slovenia. Na njih so se izobraževali že številni maserji, fizioterapevti in drugi, ki so želeli pridobiti ustrezno strokovno znanje s tega področja, pri čemer je na voljo več modulov oziroma tečajev z različnimi programi, ki udeležencem omogočajo izpopolnjevanje na različnih področjih.

Vrhunski predavatelji z obsežnim znanjem

Educational Training Slovenia sodeluje z največjimi strokovnjaki s področja masaže in fizioterapije, ki obvladujejo tudi kineziologijo, refleksologijo stopal in podobne metode. Vsi predavatelji imajo dolgoletne praktične izkušnje z delom na omenjenem področju kot tudi s predavateljskim delom in predajanjem znanja novim generacijam. S tem je omogočeno kakovostno predajanje teoretičnega in praktičnega znanja, kar je tudi eden od pomembnih razlogov, zakaj so omenjena izobraževanja tako kakovostna, zakaj so z njimi udeleženci tako zelo zadovoljni in zakaj se je med mnogimi drugimi podobnimi tečaji, ki so na razpolago v Sloveniji, pametno odločiti prav za njih.

Dostopne cene za vsakogar

Čeprav gre za vrhunsko zasnovane tečaje, ki jih vodijo izjemno izkušeni predavatelji, je cena oblikovana tako, da je dostopna čim več udeležencem. Eden od glavnih ciljev Educational Training Slovenia je namreč predvsem dostopnost kakovostnega in strokovnega znanja čim širšemu krogu ljudi. Prizadevajo si za to, da bi maserji in maserke v Sloveniji bili čim bolj strokovno podkovani in bi tako lahko čim bolje opravljali svoje delo. Zaradi tega si želijo, da bi njihove tečaje masaže obiskalo čim več tistih, ki se ukvarjajo s tem področjem – tako ljubiteljsko kot profesionalno, kar je tudi razlog, da se trudijo ne imeti previsokih cen, udeležencem pa pridejo naproti tudi z občasno znižanimi cenami tečajev in možnostjo plačila na obroke.

Kje potekajo izobraževanja?

Izobraževanja potekajo na različnih lokacijah po Sloveniji, kar udeležencem omogoča boljšo lokacijsko dostopnost – to da poiščejo primeren tečaj v čim večji bližini svojega doma. Lokacije, kjer se izvajajo tečaji masaže, so tako:

 • Ljubljana,
 • Maribor,
 • Koper.

Zakaj se odločiti prav za tečaj pri Educational Training Slovenia?

Educational Training Slovenia vsekakor ni edini ponudnik tečajev masaže pri nas, vendar pa velja za enega najboljših na tem področju. Čeprav obstajajo še številni drugi ponudniki, pa se vam splača odločiti prav za njih, saj:

 • so njihovi tečaji izjemno kakovostni in profesionalno izpeljani,
 • sodelujejo z vrhunskimi predavatelji, ki imajo resnično veliko znanja in ga tudi znajo posredovati na dostopen način,
 • so vsi njihovi tečaji izjemno dobro organizirani, tako da v čim krajšem času lahko udeleženci dobijo čim več znanja,
 • so vsi programi zasnovani optimalno in tako, da udeleženci dobijo čim več teoretičnega kot praktičnega znanja,
 • so vsi njihovi programi oziroma tečaji oblikovani tako, da udeležence kar se da najbolje pripravijo na samostojno delo,
 • njihova izobraževanja predstavljajo odlično predpripravo za opravljanje nacionalne poklicne kvalifikacije oziroma državnega izpita za NPK maser/maserka, ki omogoča tudi formalno priznanje usposobljenost za to delo,
 • na njihovih tečajih se je za delo maserja oziroma maserke izobrazilo že ogromno udeležencev,
 • mnenja udeležencev o njih so izjemno pozitivna,
 • imajo več kot 10 let izkušenj z izvajanjem tečajev masaže,
 • nudijo več lokacij in terminov izvajanja izobraževanj,
 • nudijo pester nabor različnih programov, ki jim ves čas dodajajo tudi nove tečaje,
 • se nenehno trudijo svoje tečaje in izobraževanja še izboljševati, pri čemer vanje vključujejo tudi številne inovativne metode in druge novosti.